Vacature Planner

Ren4Sport is een sportburo dat iedereen wil stimuleren om te bewegen, van jong tot oud. We organiseren verschillende sport en spel activiteiten zoals peutergym, kinderfeestjes, seniorengym en workshops. Maar verhuren ook de leukste (opblaasbare) spellen van Den Haag en omstreken. 

We hebben op dit moment een team van 50 medewerkers en die kunnen niet zonder een goede planning.

We houden van onze jonge, sportieve bedrijfscultuur en team spirit. We willen dan ook niets liever dan dit waarborgen en positieve, sportieve energie verspreiden door heel Den Haag.

Maar, genoeg over ons. We willen meer over jou weten!

Over jou

Je houdt van structuur en overzicht, men noemt je ook wel liefkozend ‘structuurjunkie’. Je hebt ervaring in de sportbranche en vind het heerlijk om afwisselend werk te doen. Het geven van een sportactiviteit draai je namelijk ook je handen niet voor om. 

Maar je echte passie ligt bij het onderhouden van klantcontacten, plannen en oplossen van capaciteitsproblemen. Een ziekmelding? Daar krijg jij geen stress van, dit zie je als een uitdaging! Let’s go!

Wat hebben we te bieden

– 24 – 40 uur flexibel in te delen

– Marktconform salaris

Een groot team waarbij je jouw netwerk in de sportbranche kan opbouwen

Onderdeel worden van een snel groeiend bedrijf

Werkzaam in een team waar jouw input gewaardeerd en gehoord word

Praktische ervaring

– Je bent goed in Excel

Ervaring met klantcontact is een pre

In het bezit van een VOG of bereid deze aan te vragen

Minimaal MBO niveau 4 diploma van een sport of pedagogisch gerelateerde opleiding 

Wat ga je doen

– Roosters maken voor de komende dagen, weken en maanden

Agenda beheer van de organisatie

Administratieve taken rondom ziekte, +/- uren en vakantie.

Je bent het aanspreekpunt voor collega’s, klanten en partners

Je bent de regelaar van het bedrijf

Je zorgt voor balans en structuur

Je bent nu aan het einde van de vacature, lijkt het je nog steeds leuk? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur ons een mailtje (info@ren4sport.nl) met daarin een korte motivatie en een cv of linkje naar je Linkedin profiel. Wie weet ben jij wel onze nieuwe collega!

“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.