Activiteiten

Wij verzorgen sport- en spelaanbod voor alle doelgroepen. Dit betekent van jong tot oud, maar ook voor iedereen op zijn of haar eigen ambitieniveau. Bij ons bent u voor elke doelgroep aan het juiste adres.

vanaf €25,- p.p.

De Renzolympics, donderdag 17 augustus!

Sportdag, zomervakantie 2023!

Op het terrein van Korfbalvereniging Die Haghe, organiseren wij donderdag 17 augustus (zomervakantie) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar weer een sportdag! Deze dag staat in het teken van bewegen en plezier. De activiteiten bestaan o.a. uit; Bubbel voetbal, pijl en boog schieten, knotshockey en onze stormbaan zal ook niet ontbreken. In kleine groepjes begeleiden wij de kinderen deze dag. Ook onze mascotte Renzo is van de partij! Om 09:30 uur zijn de kinderen van harte welkom en om 14:30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Wij zorgen voor voldoende drinken en wat fruit, wij vragen u uw kind(eren) een eigen lunchpakket mee te geven. Voor vragen kunt u terecht bij ons via 06 - 41 910 908. De kosten zijn €25,- per kind. Voor kinderen die lid zijn van KV Die Haghe zijn de kosten €17,50. Dank aan de vereniging, die het terrein ter beschikking stelt.

1-120 personen Start: 09:30 Eind: 14:30 Duur: 300 min.
Locatie: Baambruggestraat 10, 2546 SK Den Haag
vanaf €6,- p.p.

Peutergym @ De Hoornbloem, Den Hoorn

Leeftijd: vanaf 1,5 tot 4 jaar (wekelijks op woensdagochtend).

Wij starten woensdag 24 augustus weer. Vooraf aanmelden voor een les is verplicht! Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel. Om 09:30u gaat de zaal open, 09:45u start de les tot 10:30u. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt. De kosten zijn €6,- per peuter, per les. De kosten voor een strippenkaart zijn €55,- voor 10 lessen en uw peuter ontvangt een mascotte shirtje. Pinnen is ook mogelijk. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

1-25 personen Start: 09:30 Eind: 10:30 Duur: 45 min.
Locatie: Sporthal De Hoornbloem, Koningin Julianaplein 1, 2635 HD Den Hoorn
vanaf €6,- p.p.

Peutergym @ Lu-Gia-Jen, Den Haag

Leeftijd: vanaf 1,5 tot 4 jaar (wekelijks op woensdagochtend)!

Wij starten woensdag 24 augustus weer. Vooraf aanmelden voor een les is verplicht! Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel. Om 10:00u gaat de zaal open, 10:15u start de les tot 11:00u. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt. De kosten zijn €6,- per peuter, per les. De kosten voor een strippenkaart zijn €55,- voor 10 lessen en uw peuter ontvangt een mascotte shirtje. Pinnen is ook mogelijk. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

1-25 personen Start: 10:00 Eind: 11:00 Duur: 45 min.
Locatie: Sportcomplex Lu-Gia-Jen, Baambruggestraat 8a, 2546 SK Den Haag
vanaf €6,- p.p.

Peutergym @ Hdm, Den Haag

Leeftijd: vanaf 1,5 tot 4 jaar (wekelijks op woensdagochtend).

Wij starten woensdag 24 augustus weer. Vooraf aanmelden voor een les is verplicht! Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. De lessen zijn binnen, maar met mooi weer zijn de lessen buiten; op een (kunst)grasveld. Vanaf 10:00u bent u welkom op het sportcentrum van hdm, om 10:15u starten we met de les, tot 11:00u. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt. De kosten zijn €6,- per peuter, per les. De kosten voor een strippenkaart zijn €55,- voor 10 lessen en uw peuter ontvangt een mascotte shirtje. Pinnen is mogelijk! Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

1-25 personen Start: 10:00 Eind: 11:00 Duur: 45 min.
Locatie: Hdm, Theo Mann Bouwmeesterlaan 205, 2597 GV Den Haag
vanaf €34,- p.p.

Sportieve PM’ers

Een sportieve aanvulling voor uw organisatie

Heeft uw organisatie een pedagogisch medewerker nodig? Onze medewerkers zijn gediplomeerd om te werken in de kinderopvang en beschikken over een VOG. De meerwaarde om voor een pedagogisch medewerker via Ren4Sport te kiezen is de sportieve inbreng.

1-10 personen Duur: 60 min.
Locatie: regio Haaglanden en Westland
vanaf €3,- p.p.

Sportdag (organisatie / uitvoering)

Voor een onvergetelijke sportieve dag

Laat uw sportdag op maat door ons organiseren. Afhankelijk van de locatie, de benodigde ruimte, uw wensen en het budget stellen we een programma samen wat garant staat voor een onvergetelijke sportieve dag. Enkel op zoek naar begeleiders voor deze dag? Dat is uiteraard ook mogelijk.

30-300 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €12,- p.p.

Sport & spel kinderfeestjes

Sportief, zoals jij het wilt

Het is mogelijk om een verjaardagsfeestje sportief met ons te vieren. Wij spelen in op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Wij verzorgen onze feestjes op een buitenlocatie bij u in de buurt. Mocht u geen geschikte locatie weten? Neem contact met ons op, wij hebben ervaring met verschillende locaties en wellicht ook wel met één bij u in de buurt. Het is belangrijk dat het een locatie is waarbij wij makkelijk met onze auto kunnen komen, dit i.v.m. de vele spullen die wij bij ons hebben. Uiteraard is het ook mogelijk het feestje binnen in een gymzaal plaats te laten vinden. Deze evt. huurkosten zijn voor eigen rekening. Tijdens het feestje gaan we aan de slag met verschillende sport en spel onderdelen. Omdat de wens van elke jarige uniek is, adviseren wij om telefonisch contact op te nemen met Melvin (06 - 20 683 353) om te bespreken wat wij kunnen betekenen voor u.

8-30 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €12,- p.p.

Dans kinderfeestje

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Het is mogelijk om een verjaardagsfeestje ritmisch met ons te vieren. Wij spelen in op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Wij verzorgen onze feestjes op een buitenlocatie bij u in de buurt. Mocht u geen geschikte locatie weten? Neem contact met ons op, wij hebben ervaring met verschillende locaties en wellicht ook wel met één bij u in de buurt. Uiteraard is het ook mogelijk het feestje binnen in een gymzaal plaats te laten vinden. Deze evt. huurkosten zijn voor eigen rekening. Tijdens het feestje gaan we aan de slag met verschillende dans spelletjes. Gaan de kids een eigen dans maken. Deze aan het einde laten zien in een mini optreden. Omdat de wens van elke jarige uniek is, adviseren wij om telefonisch contact op te nemen met Melvin (06 - 20 683 353) om te bespreken wat wij kunnen betekenen voor u.

8-16 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €15,- p.p.

Archery tag kinderfeestjes

Voor stoere kinderen vanaf 8 jaar

Actie, spanning én adrenaline, maar dan zonder dat je blauwe plekken krijgt! Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. Tijdens het Archery tag kinderfeestje gaan we eerst oefenen: de boog onder controle krijgen, mikken en targets raken. En dan gaan we verder met de spelvorm Archery tag: wie schiet alle tegenstanders uit het spel en wordt de Archery tag kampioen?! De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Hartstikke veilig dus! Wij verzorgen onze feestjes op zowel een binnen- als buitenlocatie bij u in de buurt. Mocht u geen geschikte locatie weten? Neem contact op met Melvin (06 - 20 683 353), wij hebben ervaring met verschillende plekken en wellicht ook wel met één bij u in de buurt.

8-14 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €15,- p.p.

Bubbel voetbal kinderfeestje

Populair kinderfeestje!

Dezelfde regels als bij het reguliere voetbal, alleen is er één groot verschil: je mag je tegenstander omvergooien! Dit zorgt voor een hilarisch effect, voor zowel de spelers als toeschouwers. Deze activiteit is zeer geschikt voor een kinderfeestje, voor kinderen vanaf 6 jaar. Wij verzorgen onze feestjes op zowel een binnen- als buitenlocatie bij u in de buurt. Mocht u geen geschikte locatie weten? Neem contact op met Melvin (06 - 20 683 353), wij hebben ervaring met verschillende plekken en wellicht ook wel met één bij u in de buurt.

8-16 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €,- p.p.

Begeleid buitenspelen

Tussenschoolse opvang

Om docenten te ontlasten is het mogelijk ons in te zetten tijdens de pauze voor pleinwacht activiteiten. Wij nemen de taak van het toezicht houden tijdens de pauzes van u over en gaan sportief met de kinderen aan de slag.

1-300 personen Duur: 60 min.
Locatie: regio Haaglanden en Rijnmond
vanaf €6,- p.p.

Sport- en spelworkshops

Van atletiek tot voetgolf!

Wij hebben ervaring met alle leeftijdscategorieën en verschillende doelgroepen. U bepaalt zelf de invulling en duur van de workshop. Kiest u voor een specifieke sport, dan worden de belangrijkste basiselementen aangeleerd en aangepast naar het niveau van de groep. Veiligheid, samenwerking en plezier zien wij als belangrijkste waarden tijdens het sporten.

10-300 personen Duur: 60 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €15,- p.p.

Bedrijfsuitjes

Aangepast naar uw wensen

Wij verzorgen sportieve activiteiten voor uw bedrijf op maat. U kunt kiezen uit meerdere soorten activiteiten. Uiteraard adviseren wij u graag bij die keuze en weten precies welke onderdelen het best aanslaan bij uw gezelschap. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

8-150 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €6,- p.p.

Peuter- en kleutergym

Kinderen kunnen nooit vroeg genoeg beginnen met bewegen

Wij hebben ervaring met peutergym vanaf 1,5 jaar en kleutergym t/m 6 jaar. In een veilige omgeving kunnen de kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen. Ons lesprogramma sluit aan bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Workshops zijn te realiseren voor zowel scholen als kindercentra. U bepaald zelf de invulling en de duur van de workshop.

8-300 personen Duur: 45 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €45,- p.p.

Gymdocent

Ook LKP sport!

Als school op zoek naar een gymdocent? Ook last minute beschikbaar! Neem contact met ons op.

1-5 personen Duur: 60 min.
Locatie: regio Haaglanden en Rijnmond
vanaf €6,- p.p.

Activiteiten op maat

Onze kracht, jouw plezier

Op zoek naar invulling van een familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of straatfeest? Wij zorgen er graag voor dat dit een geslaagde activiteit wordt. U bepaald zelf de invulling en de duur van de activiteit.

10-300 personen Duur: 60 min.
Locatie: eigen keuze
“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.