Ontstaan van Ren4Sport

In 2011 is Ren4Sport opgericht door Renske. Zij is enthousiast aan de slag gegaan met het aanbieden van een uiteenlopend aanbod op het gebied van sport en spel. Al snel groeide Ren4Sport uit tot een team, met verschillende begeleiders voor dagelijkse activiteiten.

 

Verschillende opdrachtgevers weten Ren4Sport te vinden. Naast het werken in het onderwijs en bij de kinderopvang is Ren4Sport ook maatschappelijk betrokken in krachtwijken. Particulieren weten Ren4Sport te vinden voor sportieve verjaardagsfeestjes en het huren van materiaal.

Ruim twaalf jaar verder zijn de activiteiten en diensten sterk uitgebreid. Inmiddels is het team van Ren4Sport gegroeid, maak op de teamleden pagina kennis met de begeleiders.

 

 

 

“In Ren4Sport zien wij een ideale partner om mee samen te werken. Kwaliteit en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ren4Sport is in staat om dat te bieden en daar zijn wij erg tevreden over”
Sportcentrum Leeuwenbergh - Sport & Spel NSO Simba
"We werken inmiddels een aantal jaar samen met Ren4Sport tijdens evenementen en na schoolse sport aanbod. De lijntjes zijn altijd kort en er is makkelijk te communiceren. Verder zijn de lesaanbieders altijd van een bepaalde kwaliteit en is RenSport flexibel in de uitvoering als wij als opdrachtgever iets zouden willen zien. "
Coördinator - Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.