Ontstaan van Ren4Sport

In 2011 is Ren4Sport opgericht door Renske. Zij is enthousiast aan de slag gegaan met het aanbieden van een uiteenlopend aanbod op het gebied van sport en spel. Al snel groeide Ren4Sport uit tot een team, met verschillende begeleiders voor dagelijkse activiteiten.

 

Verschillende opdrachtgevers weten Ren4Sport te vinden. Naast het werken in het onderwijs en bij de kinderopvang is Ren4Sport ook maatschappelijk betrokken in krachtwijken. Particulieren weten Ren4Sport te vinden voor sportieve verjaardagsfeestjes en het huren van materiaal.

Ruim elf jaar verder zijn de activiteiten en diensten sterk uitgebreid. Inmiddels is het team van Ren4Sport gegroeid, maak op de teamleden pagina kennis met de begeleiders.

 

 

 

“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.