Stage bij ons lopen?

Wij zien de belangen in voor het op de juiste manier opleiden van jonge mensen voor het vak en willen investeren in de toekomst van jongeren. Als erkend leerbedrijf worden leerlingen en studenten intensief begeleid om het werken in de praktijk te leren kennen.

Bij Ren4Sport vind je:.
– een veilige leeromgeving.
– voldoende tijd en intensiteit aan begeleiding.
– mogelijkheden om het beroep op het gewenste opleidingsniveau in de praktijk uit te oefenen.

Mocht je interesse hebben om stage te lopen stuur dan een mail naar info@ren4sport.nl. We gaan graag met je in gesprek voor een eventuele samenwerking.

 

.

“In Ren4Sport zien wij een ideale partner om mee samen te werken. Kwaliteit en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ren4Sport is in staat om dat te bieden en daar zijn wij erg tevreden over”
Sportcentrum Leeuwenbergh - Sport & Spel NSO Simba
"We werken inmiddels een aantal jaar samen met Ren4Sport tijdens evenementen en na schoolse sport aanbod. De lijntjes zijn altijd kort en er is makkelijk te communiceren. Verder zijn de lesaanbieders altijd van een bepaalde kwaliteit en is RenSport flexibel in de uitvoering als wij als opdrachtgever iets zouden willen zien. "
Coördinator - Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.