Oud Hollandse spellen

Wij hebben diverse oud Hollandse spellen, het is mogelijk om deze spellen per stuk te huren. De spellen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De kosten per spel zijn €9,- Bij de huur van 11 spellen betaald u maar voor 10 spellen. Buiten een straal van 25 km van Den Haag gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

.

Het is mogelijk te kiezen voor begeleiding bij de spellen. Wij dragen zorg voor een compleet programma om de spellen heen. De mogelijkheden zijn zeer verschillend, dus neem hiervoor contact met ons op.

 

Wij hebben diverse spellen, hierbij een voorbeeld van een aantal spellen:

– Reuze Mikado

– Trekbal

– Paardenrennen

– Ringwerpen

– Knikkerschieten

– Kleuren dobbelen

– Solitaire

– Kazenspel

– Alle negen

– Spiegelschrijven

– Sjoelen

“In Ren4Sport zien wij een ideale partner om mee samen te werken. Kwaliteit en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ren4Sport is in staat om dat te bieden en daar zijn wij erg tevreden over”
Sportcentrum Leeuwenbergh - Sport & Spel NSO Simba
"We werken inmiddels een aantal jaar samen met Ren4Sport tijdens evenementen en na schoolse sport aanbod. De lijntjes zijn altijd kort en er is makkelijk te communiceren. Verder zijn de lesaanbieders altijd van een bepaalde kwaliteit en is RenSport flexibel in de uitvoering als wij als opdrachtgever iets zouden willen zien. "
Coördinator - Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.