Multiplay Walvis

Beleef urenlang speelplezier op ons populaire springkussen: De Multiplay. Dit springkussen heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. De Multiplay Walvis heeft opvallende 3D objecten. De kinderen komen langs allerlei afbeeldingen en kleurrijke obstakels, wat het thema helemaal compleet maakt. Dit springkussen in het thema walvis maakt het feest helemaal compleet!

 

Leuk voor een straatfeest, sportdag en verjaardag!

 

Afmeting: 5,90m x 5,00m x 3,40m (LxBxH)

Gewicht object: ca. 135 kg

Capaciteit: 12 kinderen

 

Huurprijs: € 130,- per dag, inclusief opbouwen en afbouwen.

Het is ook mogelijk om er begeleiding bij te boeken.

Wij vragen een borg van € 250,-

Buiten een straal van 25 km van Rijswijk gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

 

“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.