Multiplay Jungle

Beleef urenlang speelplezier op ons populaire springkussen: De Multiplay. Dit springkussen heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. De Multiplay Jungle heeft opvallende 3D objecten. De kinderen komen langs allerlei afbeeldingen en kleurrijke obstakels, wat het thema helemaal compleet maakt. Dit springkussen in het thema Jungle maakt het feest helemaal compleet!

Leuk voor een straatfeest, sportdag en verjaardag!

 

Afmeting: 5,50m x 5,00m x 3,70m (LxBxH)

Gewicht object: ca. 145 kg

Capaciteit: 12 kinderen

 

Huurprijs: € 150,- per dag, inclusief opbouwen en afbouwen.

Het is ook mogelijk om er begeleiding bij te boeken.

Wij vragen een borg van € 250,-

Buiten een straal van 25 km van Den Haag gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

 

“In Ren4Sport zien wij een ideale partner om mee samen te werken. Kwaliteit en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ren4Sport is in staat om dat te bieden en daar zijn wij erg tevreden over”
Sportcentrum Leeuwenbergh - Sport & Spel NSO Simba
"We werken inmiddels een aantal jaar samen met Ren4Sport tijdens evenementen en na schoolse sport aanbod. De lijntjes zijn altijd kort en er is makkelijk te communiceren. Verder zijn de lesaanbieders altijd van een bepaalde kwaliteit en is RenSport flexibel in de uitvoering als wij als opdrachtgever iets zouden willen zien. "
Coördinator - Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.