Bubbel voetbal

Bij ons kunt u deze trend boeken!

Dezelfde regels als bij het reguliere voetbal, alleen is er één groot verschil: je mag je tegenstander omvergooien! Dit zorgt voor een hilarisch effect, voor zowel de spelers als toeschouwers. Deze activiteit is zeer geschikt voor een kinderfeestje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag-activiteit.

 

– Alleen voor gebruik op (kunst)gras en indoor.

– Geschikt voor zowel kinderen vanaf 6 jaar als volwassenen.

– Wij leveren een kinderset of een set voor volwassenen.

– Wij vragen een borg van € 250,-

– Buiten een straal van 25 km van Rijswijk gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

 

Tarief huur:

2 uur voor 8 ballen: € 100,-

4 uur voor 8 ballen: € 129,-

8 uur voor 8 ballen: € 149,-

Huur aggregaat (optioneel): € 25,-

Begeleiding activiteit: Prijs op aanvraag

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.