Archery Tag

Archery tag is een combinatie van de spellen trefbal en paintball. Alleen speel je dit niet met een bal of verfpistool, maar met pijl en boog!

 

Je speelt in twee teams tegen elkaar. Het doel  is om als eerste de targets van de tegenstander te raken. Je kunt je hierbij verschuilen achter obstakels die wij tactisch over het veld verdelen. Ook probeer je om je tegenstander te raken, lukt dit dan is deze tegenstander af. Het team dat als eerste de targets van de tegenstanders heeft geschoten of alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint!

 

De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Harstikke veilig dus!

 

Tarief materiaalhuur:

€90,- voor 1,5 uur
€120,- voor 2 uur

 

Langer het materiaal huren? Neem contact met ons op.

 

Wij vragen een borg van € 200,-

Buiten een straal van 25 km van Rijswijk gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

 

“In Ren4Sport zien wij een ideale partner om mee samen te werken. Kwaliteit en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ren4Sport is in staat om dat te bieden en daar zijn wij erg tevreden over”
Sportcentrum Leeuwenbergh - Sport & Spel NSO Simba
"We werken inmiddels een aantal jaar samen met Ren4Sport tijdens evenementen en na schoolse sport aanbod. De lijntjes zijn altijd kort en er is makkelijk te communiceren. Verder zijn de lesaanbieders altijd van een bepaalde kwaliteit en is RenSport flexibel in de uitvoering als wij als opdrachtgever iets zouden willen zien. "
Coördinator - Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.