Archery Tag

Archery tag is een combinatie van de spellen trefbal en paintball. Alleen speel je dit niet met een bal of verfpistool, maar met pijl en boog!

 

Je speelt in twee teams tegen elkaar. Het doel  is om als eerste de targets van de tegenstander te raken. Je kunt je hierbij verschuilen achter obstakels die wij tactisch over het veld verdelen. Ook probeer je om je tegenstander te raken, lukt dit dan is deze tegenstander af. Het team dat als eerste de targets van de tegenstanders heeft geschoten of alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint!

 

De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Harstikke veilig dus!

 

Tarief materiaalhuur:

Vanaf €80,- voor 1,5 uur

Prijs €8,- per persoon, minimaal 10 tot maximaal 14 deelnemers

Meer dan 14 deelnemers? Neem dan contact met ons op!

Begeleiding activiteit: €12,- per persoon

 

– Wij vragen een borg van € 200,-

– Buiten een straal van 25 km van Rijswijk gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

 

“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.