Abraham 3,5m hoog

Laten we proosten! De Opblaas Abraham zittend op een Biervat is een zeer leuke en mooie pop. Wie lust er wel een glaasje? Deze Abraham kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen, zittend op zijn biervat is hij een feestelijke verwelkoming!

 

De opblaasbare poppen kunnen van een andere leeftijd voorzien worden. Wij hebben op banner de leeftijden, 25, 30, 40, 50, 60 en 65.  Doordat de Abraham in een handzame draagtas verpakt is, is deze evt. makkelijk te vervoeren in een personen auto. Daarbij worden de benodigde blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

 

Huurprijs: €45,- per drie dagen, zonder opbouwen en afbouwen.

 

Wij brengen de pop langs op dag één en komen deze op dag drie weer ophalen.  Opzetten is zeer gemakkelijk, wij leveren uiteraard een uitleg erbij zodat u dit zelf kunt doen.

 

Andere wensen qua bezorgen?

Neem contact op met Ferdi, hij helpt u graag verder; 06 – 20633103 of verhuur@ren4sport.nl

Wij vragen een borg van € 250,-. Buiten een straal van 25 km van Den Haag gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

 

 

“In Ren4Sport zien wij een ideale partner om mee samen te werken. Kwaliteit en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ren4Sport is in staat om dat te bieden en daar zijn wij erg tevreden over”
Sportcentrum Leeuwenbergh - Sport & Spel NSO Simba
"We werken inmiddels een aantal jaar samen met Ren4Sport tijdens evenementen en na schoolse sport aanbod. De lijntjes zijn altijd kort en er is makkelijk te communiceren. Verder zijn de lesaanbieders altijd van een bepaalde kwaliteit en is RenSport flexibel in de uitvoering als wij als opdrachtgever iets zouden willen zien. "
Coördinator - Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.