Activiteiten

Wij verzorgen sport- en spelaanbod voor alle doelgroepen. Dit betekent van jong tot oud, maar ook voor iedereen op zijn of haar eigen ambitieniveau. Bij ons bent u voor elke doelgroep aan het juiste adres.

vanaf €6,- p.p.

Peutergym @ De Hoornbloem, Den Hoorn

Leeftijd: vanaf 1,5 tot 4 jaar (wekelijks op woensdagochtend).

De lessen starten weer vanaf woensdag 1 september 2021. Vooraf aanmelden voor een les is verplicht! Eén ouder/verzorger, per peuter. Sinds woensdag 30 september 2020, zijn wij gestart met een nieuwe peutergym locatie in Den Hoorn! Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel. Om 09:30u gaat de zaal open, 09:45u start de les tot 10:30u. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt. De kosten zijn €6,- per peuter, per les. Pinnen is ook mogelijk. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

1-25 personen Start: 09:30 Eind: 10:30 Duur: 45 min.
Locatie: Sporthal De Hoornbloem, Koningin Julianaplein 1, 2635 HD Den Hoorn
vanaf €6,- p.p.

Peutergym @ Lu-Gia-Jen, Den Haag

Leeftijd: vanaf 1,5 tot 4 jaar (nieuw op woensdagochtend)!

Op woensdag 1 september 2021, starten wij een extra peutergym locatie in Den Haag! Vooraf aanmelden voor een les is verplicht! Eén ouder/verzorger, per peuter. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel. Om 10:00u gaat de zaal open, 10:15u start de les tot 11:00u. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt. De kosten zijn €6,- per peuter, per les. Pinnen is ook mogelijk. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

1-25 personen Start: 10:00 Eind: 11:00 Duur: 45 min.
Locatie: Sportcomplex Lu-Gia-Jen, Baambruggestraat 8a, 2546 SK Den Haag
vanaf €6,- p.p.

Peutergym @ Hdm, Den Haag

Leeftijd: vanaf 1,5 tot 4 jaar (wekelijks op woensdagochtend).

De lessen starten weer vanaf woensdag 1 september 2021. Vooraf aanmelden voor een les is verplicht! Eén ouder/verzorger, per peuter. De lessen zijn binnen, maar met mooi weer zijn de lessen buiten; op een (kunst)grasveld. Vanaf 10:00u bent u welkom op het sportcentrum van hdm, om 10:15u starten we met de les, tot 11:00u. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt. De kosten zijn €6,- per peuter, per les (pinnen mogelijk). Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

1-25 personen Start: 10:00 Eind: 11:00 Duur: 45 min.
Locatie: Hdm, Theo Mann Bouwmeesterlaan 205, 2597 GV Den Haag
vanaf €6,- p.p.

Peutergym @ Lu-Gia-Jen, Den Haag

Leeftijd: vanaf 1,5 tot 4 jaar (wekelijks op vrijdagochtend).

De lessen starten weer vanaf vrijdag 3 september 2021. Vooraf aanmelden voor een les is verplicht! Eén ouder/verzorger, per peuter. Vrijdag 4 september 2020, zijn wij gestart met deze peutergym locatie in Den Haag! Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel. Om 10:00u gaat de zaal open, 10:15u start de les tot 11:00u. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt. De kosten zijn €6,- per peuter, per les. Pinnen is ook mogelijk. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

1-25 personen Start: 10:00 Eind: 11:00 Duur: 45 min.
Locatie: Sportcomplex Lu-Gia-Jen, Baambruggestraat 8a, 2546 SK Den Haag
vanaf €10,- p.p.

Sport & spel kinderfeestjes

Sportief, zoals jij het wilt

Het is mogelijk om een verjaardagsfeestje sportief met ons te vieren. Wij spelen in op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Wij verzorgen onze feestjes op een buitenlocatie bij u in de buurt. Mocht u geen geschikte locatie weten? Neem contact met ons op, wij hebben ervaring met verschillende locaties en wellicht ook wel met één bij u in de buurt. Het is belangrijk dat het een locatie is waarbij wij makkelijk met onze auto kunnen komen, dit i.v.m. de vele spullen die wij bij ons hebben. Uiteraard is het ook mogelijk het feestje binnen in een gymzaal plaats te laten vinden. Deze evt. huurkosten zijn voor eigen rekening. Tijdens het feestje gaan we aan de slag met verschillende sport en spel onderdelen. Omdat de wens van elke jarige uniek is, adviseren wij om telefonisch contact met ons op te nemen om te bespreken wat wij kunnen betekenen voor u.

8-30 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €12,- p.p.

Archery tag kinderfeestjes

Voor stoere kinderen vanaf 8 jaar

Actie, spanning én adrenaline, maar dan zonder dat je blauwe plekken krijgt! Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. Tijdens het Archery tag kinderfeestje gaan we eerst oefenen: de boog onder controle krijgen, mikken en targets rakken. En dan gaan we verder met de spelvorm Archery tag: wie schiet alle tegenstanders uit het spel en wordt de Archery tag kampioen?! De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Hartstikke veilig dus! Wij verzorgen onze feestjes op zowel een binnen- als buitenlocatie bij u in de buurt. Mocht u geen geschikte locatie weten? Neem contact met ons op, wij hebben ervaring met verschillende plekken en wellicht ook wel met één bij u in de buurt.

8-14 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €12,- p.p.

Apenkooi kinderfeestjes

Een groot feest!

Bij het apenkooi feestje gaan we aan de slag met verschillende hindernissen. Iedereen kan zich uitleven door te rennen, te springen, te klimmen en te slingeren. Door verschillende opdrachten werkt de groep, onder onze begeleiding, naar het ultieme apenkooi spel toe. Op woensdagmiddag hebben wij toegang tot een geschikte gymzaal in Den Haag. Uiteraard is het ook mogelijk dit feestje op een andere locatie te geven. Deze evt. huurkosten zijn voor eigen rekening. Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar.

10-16 personen Duur: 90 min.
Locatie: Gymzaal, Amalia van Solmsstraat 157, 2595 TA Den Haag
vanaf €15,- p.p.

Bubbel voetbal kinderfeestje

Nieuw kinderfeestje!

Dezelfde regels als bij het reguliere voetbal, alleen is er één groot verschil: je mag je tegenstander omvergooien! Dit zorgt voor een hilarisch effect, voor zowel de spelers als toeschouwers. Deze activiteit is zeer geschikt voor een kinderfeestje, voor kinderen vanaf 6 jaar. Wij verzorgen onze feestjes op zowel een binnen- als buitenlocatie bij u in de buurt. Mocht u geen geschikte locatie weten? Neem contact met ons op, wij hebben ervaring met verschillende plekken en wellicht ook wel met één bij u in de buurt.

8-16 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €6,- p.p.

Activiteiten op maat

Onze kracht, jouw plezier

Op zoek naar invulling van een familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of straatfeest? Wij zorgen er graag voor dat dit een geslaagde activiteit wordt. U bepaald zelf de invulling en de duur van de activiteit.

10-300 personen Duur: 60 min.
Locatie: eigen keuze
“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.