Activiteiten

Wij verzorgen sport- en spelaanbod voor alle doelgroepen. Dit betekent van jong tot oud, maar ook voor iedereen op zijn of haar eigen ambitieniveau. Bij ons bent u voor elke doelgroep aan het juiste adres.

vanaf €25,- p.p.

Sport en spel 6-kamp, woensdag 3 mei

Sportdag, meivakantie 2023!

Op het terrein van Voetvereniging Sep, organiseren wij woensdag 3 mei (meivakantie) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een sportdag! Deze dag staat in het teken van bewegen en plezier. De activiteiten bestaan o.a. uit; Bubbel voetbal, pijl en boog schieten, knotshockey en onze stormbaan zal ook niet ontbreken. In kleine groepjes begeleiden wij de kinderen deze dag. Ook onze mascotte Renzo is van de partij! Om 09:30 uur zijn de kinderen van harte welkom en om 14:30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Wij zorgen voor voldoende drinken en wat fruit, wij vragen u uw kind(eren) een eigen lunchpakket mee te geven. Voor vragen kunt u terecht bij Renske via 06 - 41 910 908. De kosten zijn €25,- per kind. Voor kinderen die lid zijn van V.V. Sep zijn de kosten €17,50.

1-100 personen Start: 09:30 Eind: 14:30 Duur: 300 min.
Locatie: Henk van Riessenlaan 2, 2626 AB Delft
vanaf €25,- p.p.

De Renzolympics, donderdag 4 mei

Sportdag, meivakantie 2023!

Op het terrein van Korfbalvereniging Die Haghe en Budo vereniging Lu-Gia-Jen, organiseren wij donderdag 4 mei (meivakantie) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar weer een sportdag! Deze dag staat in het teken van bewegen en plezier. De activiteiten bestaan o.a. uit; Bubbel voetbal, pijl en boog schieten, knotshockey en onze stormbaan zal ook niet ontbreken. In kleine groepjes begeleiden wij de kinderen deze dag. Ook onze mascotte Renzo is van de partij! Om 09:30 uur zijn de kinderen van harte welkom en om 14:30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Wij zorgen voor voldoende drinken en wat fruit, wij vragen u uw kind(eren) een eigen lunchpakket mee te geven. Voor vragen kunt u terecht bij Renske via 06 - 41 910 908. De kosten zijn €25,- per kind. Voor kinderen die lid zijn van KV Die Haghe en Lu-Gia-Jen zijn de kosten €17,50. Dank aan de verenigingen, die hun terrein ter beschikking stellen!

1-120 personen Start: 09:30 Eind: 14:30 Duur: 300 min.
Locatie: Baambruggestraat 8a + 10, 2546 SK Den Haag
vanaf €34,- p.p.

Sportieve PM’ers

Een sportieve aanvulling voor uw organisatie

Heeft uw organisatie een pedagogisch medewerker nodig? Onze medewerkers zijn gediplomeerd om te werken in de kinderopvang en beschikken over een VOG. De meerwaarde om voor een pedagogisch medewerker via Ren4Sport te kiezen is de sportieve inbreng.

1-10 personen Duur: 60 min.
Locatie: regio Haaglanden en Westland
vanaf €3,- p.p.

Sportdag (organisatie / uitvoering)

Voor een onvergetelijke sportieve dag

Laat uw sportdag op maat door ons organiseren. Afhankelijk van de locatie, de benodigde ruimte, uw wensen en het budget stellen we een programma samen wat garant staat voor een onvergetelijke sportieve dag. Enkel op zoek naar begeleiders voor deze dag? Dat is uiteraard ook mogelijk.

30-300 personen Duur: 90 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €6,- p.p.

Sport- en spelworkshops

Van atletiek tot voetgolf!

Wij hebben ervaring met alle leeftijdscategorieën en verschillende doelgroepen. U bepaalt zelf de invulling en duur van de workshop. Kiest u voor een specifieke sport, dan worden de belangrijkste basiselementen aangeleerd en aangepast naar het niveau van de groep. Veiligheid, samenwerking en plezier zien wij als belangrijkste waarden tijdens het sporten.

10-300 personen Duur: 60 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €6,- p.p.

Peuter- en kleutergym

Kinderen kunnen nooit vroeg genoeg beginnen met bewegen

Wij hebben ervaring met peutergym vanaf 1,5 jaar en kleutergym t/m 6 jaar. In een veilige omgeving kunnen de kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen. Ons lesprogramma sluit aan bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Workshops zijn te realiseren voor zowel scholen als kindercentra. U bepaald zelf de invulling en de duur van de workshop.

8-300 personen Duur: 45 min.
Locatie: eigen keuze
vanaf €6,- p.p.

Activiteiten op maat

Onze kracht, jouw plezier

Op zoek naar invulling van een familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of straatfeest? Wij zorgen er graag voor dat dit een geslaagde activiteit wordt. U bepaald zelf de invulling en de duur van de activiteit.

10-300 personen Duur: 60 min.
Locatie: eigen keuze
“Dagelijks maken wij gebruik van de enthousiaste inzet van de begeleiders van Ren4Sport. Inmiddels kennen de vaste begeleiders de kinderen goed en dat werkt prettig in overleg en benadering. De kinderen zijn altijd enthousiast als er wordt mee gespeeld of als er spelletjes klaar staan in de pauze. Renske zorgt als aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en is altijd bereid mee te denken. Kortom wij zijn enthousiast en erg tevreden!”
Wendy Elsackers - IB-er OBS De Leeuwerikhoeve
"Leuke materialen, voor een mooie prijs. Materialen worden gebracht en weer opgehaald. Je hoeft er zelf weinig moeite voor te doen behalve begeleiding te regelen. Vanuit mijn doelgroep hoor ik ook alleen maar positieve reacties op de lessen die de sportvakkrachten van Ren4Sport geven."
Tin-Nio de Kievit - Jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.