Ezeltje prik (groot)

Bij het spel Ezeltje prik is het de bedoeling om geblinddoekt te proberen om met de prikker ( = staart van de ezel) de kont van de ezel te raken. Hoe dichterbij het midden, hoe meer punten. De prikker wordt met klittenband op het uiteinde van de ezel bevestigd en is dus ook weer eenvoudig los te halen. Tip: zorg voor een opstapje voor kinderen.

 

Wij hebben naast deze grote ezel, ook een kleine variant. Beide zijn geschikt voor alle leeftijden.

 

Huurprijs: € 80,- per dag, inclusief blower.

Het is ook mogelijk om er begeleiding bij te boeken.

Buiten een straal van 25 km van Den Haag gelden voorrijkosten van € 0,50 per km.

 

 

“In Ren4Sport zien wij een ideale partner om mee samen te werken. Kwaliteit en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ren4Sport is in staat om dat te bieden en daar zijn wij erg tevreden over”
Sportcentrum Leeuwenbergh - Sport & Spel NSO Simba
"We werken inmiddels een aantal jaar samen met Ren4Sport tijdens evenementen en na schoolse sport aanbod. De lijntjes zijn altijd kort en er is makkelijk te communiceren. Verder zijn de lesaanbieders altijd van een bepaalde kwaliteit en is RenSport flexibel in de uitvoering als wij als opdrachtgever iets zouden willen zien. "
Coördinator - Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
"De Peutergym op hdm (elke woensdagochtend) is superleuk! Mijn zoontje (3 jaar) gaat er iedere keer weer met plezier naar toe. Door middel van sport & spel wordt de motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Iedere week weer zijn er leuke, leerzame spelletjes, met een gezellige groep peuters (en ouders), onder goede & betrokken begeleiding van Renske en haar collega's."
Daniëlle van Voorst - Moeder deelnemer Peutergym

Ren4Sport

Sport- en spelaanbod voor jong, oud & alles daartussen!

Interesse?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.